Loading...
Hej Dagmar her
Hej Dagmar her

 

Hej, Dagmar her

 

Jeg underviser respektfulde ryttere,
som ønsker at træne målrettet på en hestevenlig måde.

 

Her er du velkommen, uanset om dine ambitioner er konkurrenceridning, eller at ride i skoven med en afbalanceret og glad hest. Med afsæt i forskningsbaseret træning, skaber vi sammen nogle velfungerende, stærke og villige rideheste.

Jeg har naturligvis samme tilgang til de heste som kommer i træning her. Alle heste er forskellige og har forskelligt udgangspunkt – derfor trænes de også forskelligt. Uanset det ønskede mål med hesten, tilrettelægges træningen udfra hestens mentale og fysiske formåen og en individuel vurdering af, hvad den enkelte hest har brug for.

 

Jeg er eksaminieret BBH Basisinstruktør og BBH Træner.

 

Med det - og min efterhånden brede praksis erfaring, har jeg tilegnet mig stor viden om hestens adfærd, og om hvordan den tænker og lærer bedst, samt om hestens fysik.

Hos os træner vi altid målrettet for at hestene er i både mental og fysisk balance, fordi det giver veltilpasse heste og samtidig er en forudsætning for at hesten kan løfte sin ryg, kippe sit bækken og give plads til at bagbenene kan arbejde – alt det vi alle ønsker og taler om, uanset hvilken ridediciplin vi ønsker at udøve.

Dagmars eksamensbevis for BBH Basisinstruktøruddannelsen
 
Forsiden af Dagmars diplom for gennemførelse af BBH Træneruddannelsen
 
Bagsiden af Dagmars diplom for gennemførelse af BBH Træneruddannelsen

 

Hvad du måske ikke ved om mig

 

Jeg har elsket heste siden jeg var helt lille, og haft egne ponyer og heste siden jeg var 8 år. 

I dag har jeg mine heste hjemme, og det har givet muligheden for at 1-2 heste er blevet til 5. Flere end jeg kan nå at træne så meget som jeg gerne ville, men jeg kan ikke begrænse mig og ønsker fortsat at ride både varmblodsheste og islandske heste.

Jeg vil stadig gerne ride stævner – når jeg har en hest der er klar til det. 

Heldigvis har jeg lært at nyde vejen dertil – jeg nyder den daglige træning med mine heste. Jeg elsker udvikling og motiveres af at blive dygtigere. Derfor rider jeg selv kurser og får undervisning når det er muligt.

Jeg føler mig privilegeret, at jeg har gjort min store passion til min levevej – jeg elsker at undervise og arbejde med heste – så tak til jer, der viser mig den tillid at træne jeres heste og hjælpe jer mod jeres drømme og mål.